4 thoughts on “Emilia Comoniță: „Mi-a zâmbit mereu când am fost tristă și m-a îmbărbătat când am fost îndurerată sau deznădăjduită””

 • Marinescu Ovidiu

  Simplu:minunat si eu am simtit la fel schimbarea in Dumnezeu a Vietii mele si ca El a creat mai inainte chiar de a Se naste Fiul Sau totul absolut si totul si intru cel mai absolut orisice lucru prin Fiul care deodata S-a nascut din Tatal iar apoi a purces din Tatal Duhul Sfant.Totul(universuri si multiversuri pana la RAI)apoi celalat Cuvant pentru Toate celelalte si orice.Filozofic diferenta dintre toul si orice este ca totul inseamna ce este intr-o masina de ex:volan,motor,etc iar orice inseamna ca in acea masina poate fi si o galaxiede stele si dinozauri ori balauri ori dragoni iertati-ma da asa imi spune inima si inima este Dumnezeu.Si eu simt ca imi asculta rugaciunile mele si imi indeplineste dorintele mele.

  • emilia

   Ovidiu, multumesc pentru gandurile bune, Dumnezeu sa ne aiba mereu in grija Sa! Doamne, ajuta!

 • Emanuel

  Stimata doamna, as dori sa stiu daca ati publicat cumva vreo carte cu articolele dumneavoastra. Am citit textul acesta la o emisiune TV religioasa – menționând, desigur, autorul – si sper ca a fost de folos multora.

  • emilia

   Emanuel, iti multumesc frumos pentru apreciere si pentru citirea articolului in cadrul acelei emisiuni, sper si eu sa fi fost de folos; nu am scris nici o carte, doar cateva articole pe site-ul asociatiei Ortodoxia Tinerilor. Ganduri bune, Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>