One thought on “Iuliana Vasile: „M-a ridicat în cel mai delicat mod şi cu o profunzime cum niciun om pe acest Pământ nu ar putea s-o facă.””

  • Gavrilă Elena

    Îl iubesc pe Dumnezeu pentru că El este Iubire și iertare. L-am văzut pe Mântuitorul Hristos viu în icoana Sa, deși nu am îndrăznit vreodată să doresc acest lucru. În 2013 când am fost la Ierusalim am avut parte de minuni. El mi-a ascultat toate rugăciunile și mi-a dat tot ce I-am cerut. Binecuvântat este Dumnezeul nostru, Care L-a trimis pe Fiul Său în lume ca să ne mântuiască. Binecuvântat este Domnul Iisus Hristos Care ni L-a trimis nouă pe Duhul Sfânt de la Tatăl. Binecuvântat este Duhul Sfânt Care este în Biserica noastră și ne curățește prin Taina Spovedaniei. Slavă Ție, Doamne Iisuse Hristoase, că Te dăruiești nouă Cu Trupul și Sângele Tău deși suntem nevrednici a Te primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>