One thought on “Matei B.: „Eu sunt mai radical, totul sau nimic. Nu m-am născut degeaba. Dacă Dumnezeu există, este logic că avem un scop.””

  • Diana N.

    Cu parere de rau iti spun ca, da! Chiar suntem niste „biete animale rationale” si, tocmai pentru ca lumea ar tinde spre haos fara ” un dumnezeu”, deoarece nu toti am ajuns sa ne controlam singuri, este necesara credinta in ceva superior care te pedepseste daca faci ceva rau. Nu tuturor ne este usor sa acceptam realitatea asa cum este si sa ne conformam si automodelam, fapt pentru care aceasta credinta in zei nu va disparea prea curand. Atata timp cat un om nu are autocontrol, chiar il sfatuiesc sa fie credincios. Oricat de mult mi-ar placea, lumea nu poate constientiza inca unlele lucruri precum faptul ca lucrurile bune si rele care ni se intampla vin de la noi si din modul in care gandim. Daca unii pot doar prin credinta in Dumnezeu, ci nu in a propriei persoane, sa faca lucruri bune si sa duca o viata decenta, atunci sunt in totalitate de acord cu religia si credinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>