3 thoughts on “Contact”

 • Teodora

  DE ce cred in Dumnezeu,pai sa vedem in putine cuvinte cancer ,doi copii in toata lumea au mai avut gliosarcom doamna conferentiar Cucuruz Maria a spus clar nu cunosc boala nu am avut nici un caz nu are nici o sansa Poate Dumnezeu face o minune.Raspuns RMN curat fara urme de recidiva,PETCT curat fara urme de celule in corp,apoi la 9 luni RMN curat NU mai am nevoie de dovezi

 • Elena

  Sunt convinsa ca Dumnezeu isi doreste sa ne schimbam in bine si ne ajuta daca ii cerem ajutorul. Ne lasa sa facem greseli pentru ca El stie ca doar asa invatam cel mai bine lectiile dar ne asculta cand ii spunem cu sinceritate supararea. Am simtit de multe ori ajutorul Lui si cred ca ne iubeste.
  De curand vrand sa imi schimb locul de munca si sa incep un nou capitol in viata mea m-am rugat Sfantului Nectarie sa ma sprijine sa se aseze bine lucrurile in viitor. Astfel la cateva zile s-a gasit o persoana care sa preia munca mea – pe nume Anastasia si eu am gasit noi posibilitati de locuri de munca. Numele de botez al Sfantului Nectarie e Anastasie. :)
  Cred ca Dumnezeu nu vrea de la noi filozofari ci doar sa credem cu simplitate, sinceritate, sa venim in fata Lui asa cum suntem, si sa vorbim cu El ca cu un prieten. Nimeni nu ne poate intelege mai bine ca El si nimeni nu poate sti mai bine decat El cum sa ne ajute.
  Cum sa nu cred ca Dumnezeul exista cand i-am simtit ajutorul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>