2 thoughts on “Irina A.: „Ce libertate fantastică să te laşi în mâinile lui Dumnezeu adevărat””

 • Lena Draghia

  Cred în Dumnezeu. Punct. Pur și simplu cred, asa cum pur și simplu respir, ma culc, ma trezesc, n-am o explicație sau mai bine spus nu am singură explicatie ! Spre exemplu, în momentul acesta iL iubesc pentru sfintii cu care ne ocrotește, mai exact pentru Sfânta Filofteia, pe care o sărbătorim azi, care a făcut un gest minunat pentru mine, chiar acum câteva minute. Astăzi a trebuit sa muncesc, dar știam ca seara ajung la timp acasă pentru a lua masa în familie, numai că persoana care trebuia sa ma schimbe m-a anunțat , destul de târziu, de un schimb de orar, asa ca iată-mă, gata de schimbul de noapte dar moarta de foame ! Acasă nu aveam la cine sa apelez, soțul și băiețelul erau plecați din oraș, la biserica, fiindcă se ținea în seara asta Sfantul Maslu , iar ora la care s-ar fi întors ar fi fos t prea târzie, nu vroiam să-i deranjez , fetita era răcită rău, cu febra, dureri de cap, absolut toate magazinele închise. La serviciu aveam de toate dar nimic de post, asa ca mi-am zis: mănânc niște fructe și gata ! Numai ca, Slavă Tie Doamne, primesc un telefon : ” ieși afară ca ți-am adus ceva ”, ies și da, am primit o farfurie cu sarmale și peste, de la biserică, unde după Sfântul Maslu s-a servit ceea ce am primit și eu. Sfânta Filofteia, a știut, a văzut și, asa cum a făcut în copilăria ei, m- a hrănit, azi, și pe mine ! Gestul Sfintei m-a umplut de recunoștință , de iubire și de multe alte sentimente, imposibil, pentru mine, de descris! Îmi dau seama ca povestioara mea nu e o ” ditamai ” minunea dar felul în care ma simt acum nu poate fi decât rodul unei conexiuni, nesperata, cu Sfanta ! Sărut mâna, Sfanta Filofteia, roaga-te pentru noi Bunului Dumnezeu, te rog!

 • Mihaela

  Iri, ce revigoranta e o marturisire venita din adancul sufletului, cu sinceritate fara nicio cenzura!
  Unii Il cunosc pe Domnul de mici, cresc cu El in suflet si beneficiaza de toate darurile Sale. Dar la un moment dat probabil toti se mai lupta cu incertitudini si intrebari, mai cad, se mai ridica.
  Altii vin din bezna, trec prin foc, framanatare si revolta pana sa ajunga la o revelatie si-L afla pe Domnul. Dar odata ce L-au gasit ajung la o stare de luciditate care nu se mai clinteste, toate luptele s-au consumat.
  Nu as spune ca unii au noroc si altii nu, fiecare are calea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>